ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

 
 
ΖΗΣΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
Συνεργείο Φορτηγών - Λεωφορείων - Κλαρκ Λάρισα

Το συνεργείο μας “Ζησόπουλος Γεώργιος” το οποίο εδρεύει στην Λάρισα, δραστηριοποιείται στο χώρο της συντήρησης και επισκευής φορτηγών, λεωφορείων και κλάρκ για περισσότερα από 36 χρόνια και αποτελεί ειδικευμένο συνεργείο Mercedes - Benz και Man. 

Οι σύγχρονες εγκαταστάσεις μας στο 7ο χλ,. Π.Ε.Ο. Λάρισας - Βόλου στην Λάρισα, είναι πλήρως εξοπλισμένες με τον πιο σύγχρονο μηχανολογικό και ηλεκτρολογικό εξοπλισμό και διαθέτουμε όλα τα απαραίτητα εργαλεία και ανταλλακτικά για να εξασφαλίσουμε την άμεση, γρήγορη και σωστή επισκευή του φορτηγού σας, του λεωφορείου σας και του κλάρκ σας.

 


 

 
 
ΕΜΠΕΙΡΙΑ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟΣ
Η έμπειρη ομάδα μας η οποία παρακολουθεί τακτικά τις τελευταίες εξελίξεις στον χώρο, μπορεί να επισκευάσει ακόμα και τις πιο απαιτητικές και δύσκολες βλάβες που μπορεί να προκύψουν στο φορτηγό, το λεωφορείο και το κλάρκ σας.

Στο συνεργείο μας κύριο μέλημά μας είναι η παροχή ποιοτικών, υπεύθυνων και εγγυημένων υπηρεσιών στις πιο συμφέρουσες τιμές της αγοράς. Ενημερώνουμε πάντα τους πελάτες μας για την πορεία των εργασιών και παραδίδουμε πάνα το όχημα την προσυμφωνημένη ημέρα και ώρα.

Συνεργαζόμαστε με οδική βοήθεια βαρέων οχημάτων η οποία μπορεί να παραλάβει άμεσα το όχημά σας και να το παραδώσει στο συνεργείο μας. 
 
 
 
 
 
ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ

το συνεργείο μας στην Λάρισα και να είστε σίγουροι ότι θα
λάβετε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας.